Γραμματέας

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 2003 και είναι απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου Πατρών. Από το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 φοιτά στο Τμήμα Φιλοσοφίας της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Από πολύ μικρή ηλικία ασχολείται με το κλασικό πιάνο μέχρι και σήμερα, στο ωδείο Σωτηροπούλου. Από το 2016 ξεκίνησε τις σπουδές της και στο σαξόφωνο στο ωδείο της Πολυφωνικής στην Πάτρα.

Από το 2017 αποτελεί μέλος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του μουσικού Σχολείου Πατρών με την οποία έχει συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες και εκδηλώσεις, όπως την ετήσια λιτανεία του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, το 4ο Φεστιβάλ «Ξάνθη – Πόλις Ονείρων», την 10η Συνάντηση Χορωδιών ΟΤΕ κ.ά. Επιπλέον από το 2018 είναι και μέλος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Πολυφωνικής Πατρών , με την οποία επίσης έχει συμμετέχει σε συναυλίες όπως το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών Ορχηστρών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών κ.α.

Εργάζεται στον τομέα της Εστίασης ως ιδιωτικός υπάλληλος και ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό, την πολιτική προστασία και τον πολιτισμό συμμετέχοντας σε μεγάλα μουσικά σύνολα της Πάτρας.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου Πατρών. Εκλέχτηκε Γραμματέας του πρώτου Δ.Σ. του Συλλόγου.

Facebook
YouTube
Instagram