Μέλος

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 2003 και είναι απόφοιτος του Μουσικού Σχολείου Πατρών, όπου διετέλεσε Γραμματέας του 15μελούς Συμβουλίου το σχολικό έτος 2020-2021. Από το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 φοιτά στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ξεκίνησε τις σπουδές του στα κλασικά κρουστά στο Δημοτικό Ωδείου Ρίου με καθηγητή τον κ. Κώστα Κονδύλη, στη συνέχεια στο Δημοτικό Ωδείο Πατρών με καθηγητή τον κ. Μαξίμ Μανκόφσκι και σήμερα φοιτά στην τάξη κλασικών κρουστών της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών με καθηγητή τον κ. Παναγιώτη Θωΐδη.

Από το 2017 είναι μέλος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Μουσικού Σχολείου Πατρών, με την οποία έχει συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες και εκδηλώσεις, όπως την ετήσια λιτανεία του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, το 4ο Φεστιβάλ «Ξάνθη – Πόλις Ονείρων», την 10η Συνάντηση Χορωδιών ΟΤΕ κ.ά.

Συμμετείχε ως σολίστ κλασικών κρουστών, στο σεμινάριο διεύθυνσης ορχήστρας που διοργανώθηκε τον Ιούνιο του 2019 στην Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Ανδρέα Πυλαρινού.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου Πατρών και εκλέχτηκε Τακτικό Μέλος του πρώτου Δ.Σ. του Συλλόγου.

Facebook
YouTube
Instagram